PARTIT FS CALDES – FSF CASTELLDEFELS

CN CALDES -FSF CASTELLDEFELS: 0-7

EL FSF CASTELLDEFELS TORNA A GUANYAR I SEGUEIX UNA SETMANA MÉS DE LIDER DEL GRUP 2 DE LA DIVISIÓ DE PLATA NACIONAL.

Alineació CN Caldes: Esther, Dori, Sara, Maria, Corin, Sanara, Sonia, Maria Martinez, Ingrid, Carmen i Laura.

Alineació FSF Castelldefels: Sara, Sheila(1), Rebeca, Patri(1), Kana, Laura(2), Carolina(2), Carlota(1) i Lydia.

laura001Laura la capitana, va marcar 2 gols al partit .

Partit amb molts gols per part de les visitants a on el Castelldefels va trigar 7 minuts per trencar la terenyina defensiva de les locals. Sheila va obrir la llauna que va servir perquè a partir d’aquest primer gol l’equip jugués amb una millor dinàmica i podès trenar bones jugades que serveixen per marcar 4 gols més per part de Lina de xut creuat Patri d’un xut postrerior a una falta indirecte i Laura per dues vegades, una de jugada personal i l’altre desprès d’una bona combinació de tot l’equip.  Amb el 0-5 es va arribar a l’acabament del primer temps.

A la represa les de Castelldefels segueixen amb el domini territorial del partit però les oportunitats creades no tenen el fruit del gol, el Caldes treu contratacs perillosos , pero la bona actuacio de la defensa i portera de l’equip serveix per no encaixar cap gol.

Les de Castelldefels marquen el 0-6 per part de Carlota amb un xut al minut 30 de partit desprès  d’una acció  de robatori de pilota a una defensa rival i el 0-7 amb un gol de Carolina d’un fort xut desde gairebé 15 mts de distància de la porteria rival.

Els arbitres del partit son els srs Francesc Garcia i Miguel Moreno

xiulen 8 faltes acumulatives a favor del CN Caldes i 3 a favor del FSF Castelldefels. Treuen 1 targeta Groga a la local Sara i la visitant Patri.